Om os

Niels og Anna Grethe har haft Holmgaard sammen siden 2001, og har altid været bagere og sat en ære i håndværksmæssige traditioner. Inden de flyttede på Holmgaard havde de Strandvejens Bageri i Ebeltoft. Gennem årene har Holmgaard været brugt til mange forskellige ting, fx chokoladekurser, restaurant, café, gårdbageri mm. Desværre døde Niels i januar 2019.

Jeg, Anna Grethe, har derfor besluttet, at jeg nu åbner op for caféen og butikken igen, indtil Holmgaard bliver solgt.

I kan stadig holde fest i vores flotte selskabslokale, hvor der er den smukkeste udsigt - hvis vi selv skal sige det.

I gårdcaféen kan I nyde en god frokost, fx vores platte med lokale råvarer. I kan også få kaffe og vores hjemmelavede kage i caféen. Selvom vi ikke længere har gårdbageri, så bager vi stadig vores brød selv.

Vi producerer stadig mange specialiteter, som sennep, marmelade, småkager mm., som kan købes i butikken. Vi er meget optaget af kun at bruge råvarer af den allerbedste kvalitet. Som konditorer har det fokus naturligt ført os ind i chokoladens verden. Vi laver hjemmelavede flødeboller med marcipanbund og fyldte chokolader.

I kan også forsat købe vores specialiteter i Vrinners Brugs, Tved Brugs, Kvickly Ebeltoft, Høbjerg Gårdbutik, Fru. Hansens butik og café og Meny Rønde.

- Anna Grethe og medarbejderne